dijous, 29 de novembre del 2012

Ens tornem a trobar!




Aquest matí hem aprofitat per acabar de retocar alguns elements del blog perquè vam tenir uns petits problemes ja que se’ns havia mogut certa informació del seu lloc corresponent.
Hem cregut que era convenient  retocar elements estètics i per això hem tornat a canviar la foto del blog, el format  del text i el fons. A més, hem afegit més fotos a les pestanyes, tal i com ens han aconsellat els nostres companys i companyes.  
També hem afegit un gadget amb una presentació d’imatges d’Olot.

3 comentaris:

  1. Hola!! Som l'Olga, l'Anna, la Laura i l'Adriana.
    Hem llegit la vostra act. nº 1 i està força bé.

    Treballeu les competències d'una manera molt encertada. Pensem que amb l'activitat podreu assolir els objectius que us heu proposat.

    Pel que fa les instruccions que ens va donar en Salvador, creiem que la primera part de l'activitat, més que una explicació teòrica del mestre, estaria bé que fossin els alumnes qui arribessin a descobrir-ho tot a base de fer-los preguntes (Per què creieu que els volcans fan erupcions? Com es deu formar un volcà?...)

    Només és una suggerència, de totes maneres no us preocupeu, perquè trobem que està molt bé!

    Ànims i endevant!

    ResponElimina
  2. Bon dia ! Som el grup de la Glòria, l'Àlex, la Marian i en Sergi.
    El vostre blog té un color molt encertat respecte al fons. Però la foto inicial podria ser més allargada per així tenir una millor presentació. Ens ha agradat molt que hi afegissiu la presentació de les imatges de la dreta i el simbol del territori.

    Pel que fa a les activitats creiem que està bé que poseu el títol de l'activitat i a l'etapa a qui va adreçada. També veiem que heu tingut en compte el fet de què els alumnes creein el seu propi coneixament amb les activitats que heu fet. Tot i així creiem que ho podrieu millorar, per exemple en la primera activitat. Abans de què el mestre els expliqui com funciona i què és un volcà, els nens haurien de buscar-ne informació ells mateixos sense saber-ne res previament. És una opció. Però el que heu decidit vosaltres està molt bé.


    Ànims amb les pròximes activitats! Esperem que ens sorprengueu.

    Bones festes!

    ResponElimina
  3. Hola olotines!
    La nostra coavaluació final del bloc d’Olot, la capital més volcànica de la Garrotxa és la següent:
    Pel que fa al disseny del bloc i als continguts informatius cal dir que l’eslògan i la redacció són correctes però, d’altra banda, els continguts no perquè falta la pestanya de com ha canviat i sobra la pestanya d’activitats degut que es troba buida. Tot i això, el disseny és atractiu perquè hi ha fotografies que el fan més visual, tot i que no s’utilitzen recursos multimèdia.
    Referent als continguts de les pestanyes, volem dir que en tots s’entenen bé però dins d’aquestes no hi ha apartats que ens ajudin a ordenar els conceptes. A més són escuets.
    És important també parlar de les activitats didàctiques. Aquestes estan molt ben explicades però creiem que haurien d’estar destinades als alumnes i no als professors. Les activitats haurien de promoure més la competència d’autonomia i iniciativa personals. A més a més, per altra banda, hagués estat interessant proposar un parell d'activitats més perquè els alumnes tinguin més varietat.
    Tot i això, el bloc ens ha agradat i és correcte.
    Bona feina companyes!

    ResponElimina